top of page

Info Vakantiehondjes

Wat mag je verwachten van het vakantieverblijf van uw hondje?

Op de 1e plaats zal uw hondje bij ons in huis verblijven net zoals we onze eigen hondjes bij ons houden. Het gaat dus om een vakantieverblijf in privésfeer ipv om een opvang in een hondenpension met kennel.

Wij hebben ruimte genoeg met onze 1 ha terrein om uw hondje zijn pootjes te laten strekken. Onze eigen hondjes worden dagelijks verwend met knuffels, spel en snoepjes of een knabbeltje. Ook dat zal uw hondje van ons krijgen indien dit toegestaan is.

Snoepjes, knabbeltjes of speeltjes meebrengen is dus niet echt nodig, maar mag natuurlijk wel. Dat legt de link met hun thuis en hun baasje(s).

We vragen wel een kussen of deken mee te brengen voor je hondje zodat hij de geuren van thuis meekrijgt en zich niet teveel achtergelaten voelt.

Daar ieder hond gewoon is aan z'n eigen voeding vragen we wel de voeding mee te brengen die hij of zij eet. Kwestie van de darmflora niet teveel te destabiliseren.

Om er voor te zorgen dat zowel onze hondjes, evenals als de uwe in goede gezondheid  blijven en beschermd zijn, vragen we om er voor te zorgen dat hij/zij voor aankomst beschermd is tegen teken, vlooien en luizen, maar ook dat de vaccinaties up to date zijn. Het meebrengen van zijn paspoortje is dus een must.

Is er nog andere medicatie die van toepassing is en die hij of zij op regelmatige basis moet nemen, dan kan je dit gerust doorgeven op de vragenlijst die u wordt toegestuurd vooraf.

Zelf hebben we thuis 3 border collies en ook daar zal hij of zij kennis mee maken. Het zijn al oudere hondjes, maar die zijn nog heel actief. Daar kan uw hondje dus van mee profiteren als zijn of haar gezondheid dat toelaat.

Bij een langdurige vakantie worden u foto's en video's toegestuurd zodat u zich van z'n goede vakantie en plezier kan vergewissen en u met een gerust hart van uw uitstap of vakantie kan genieten. 

Dat is wat u van het vakantieverblijf van uw hondje mag verwachten.
Zijn er nog vragen, geef dan gerust maar een seintje. Steeds bereid uw vragen te beantwoorden.

 

Groetjes

The Border Inn

bottom of page